Haber 22 Şubat 2016 – Kategori: Genel

news

POWER FM ve POWER TV

Power  FM ve Power TV imaj seslendirme hizmeti, Sessanat tarafından gerçekleştiriliyor.

VADİSTANBUL

Vadistanbul projesinin televizyon ve radyo reklamlarının stüdyo, edit, ses tasarım ve miksaj işlemleri Sessanat tarafından gerçekleştirildi.

 AKTİF BANK

Aktif Bank’ın tüm IVR sistemi yenilendi! Ses kayıt, edit ve IVR formatlama işlemleri için stüdyo hizmeti Sessanat tarafından gerçekleştirildi.

EMİTT TURİZM FUARI

Emitt Turizm Fuarı’nın radyo kampanyası için seslendirme, stüdyo, edit, ses tasarım ve müzik kütüphanesi hizmeti Sessanat tarafından gerçekleştirildi.

KORKMAZ

Korkmaz için, 4 adet televizyon seperatörleri videosunun seslendirme, stüdyo, edit, ses tasarım ve müzik kütüphanesi hizmetini gerçekleştirdik.

HOTPOINT

Hotpoint, 3 adet pre-roll videosunun cast, stüdyo ve miksaj işleri için Sessanat’taydı.

GİTTİGİDİYOR / EBAY

Gittigidiyor’un yılbaşı promosyon kampanyasının tv, radyo, sinema ve internet reklamlarının seslendirme, stüdyo, ses tasarım ve miksaj işleri Sessanat tarafından gerçekleştirildi.

TEKİN ACAR COSMETICS

Tekin Acar Cosmetics’in yılbaşı promosyonu için hazırlanan radyo spotunun seslendirme, stüdyo, edit, ses tasarım ve müzik kütüphanesi hizmeti Sessanat tarafından gerçekleştirildi.

BAYMAK

Uzun yıllardır IVR seslendirme konusunda hizmet verdiğimiz Baymak, içerik güncellemeleri için seslendirme, stüdyo, edit ve IVR formatlama hizmetleri için yine Sessanat’ı seçti.